Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
Co sie dzieje z tymi br najlepiej oni sami wiedza, z tego co wiem to 1 osoba gra sandra nie wiem czy babka 40 lat czy kto inny, ale na ventrilo zawsze ten sam glos ktory brzmi mlodo.
Wojna to sprawa DoF'u i Wanted reszta moze sobie pierdolic do woli, my i tak to olewamy.
|
Wiesz, ja moge sobie siedziec 20h na ventrillo z nickiem Saxe a w tym czasie przez moje konto moze sie przewinac 50 roznych osob a glos bede miec ten sam. Kiedys slyszalem Sandre na Ventrilo, dawno temu to bylo. To ze czyjs glos brzmi mlodo to nie znaczy ze ktos jest mlody, moja starsza ma 55 lat i ma glos jak 30 latka a moj znajomy ma 18 lat a glos ma jak stary pijaczyna.
Jezeli wojna to sprawa DoF i Won-ted do dlaczego zabierasz glos w tej sprawie i wypowiadasz sie w osobie "my" przeciez nie jestes w zadnej z tych gildii. A no zapomnialem ze ty jestes neutral i dzialasz w obie strony...
Jakbys czytal posty nieco uwazniej to bys stwierdzil iz mam racje ze DoF powinien sie sluchac bardziej doswiadczonych weteranow wojennych ( wymienilem rowniez twoje imie)
W kazdym badz razie nie jestes najlepiej poinformowany bo ja siedze w Azurze od poczatku mimo ze nie blyszcze jakims nadzwyczajnym levelem, ale wiem naprawde sporo rzeczy, nie jedna osoba by sie mogla zdziwic. Anyway, teraz to juz mi to loto, ci co shareowali niech shareuja, ci co walczyli niech walcza, ci co PA robili dalej je robia a ci co sa neutralni niech tacy pozostana (a moze i zabawniej bedzie jak sie dolacza do ktorejs ze stron, kwestia gustu) lubie sobie poczytac forum tibia.com itp ale ograniczam moja dzialalnosc na Azurze do 0. Nie jestem uzalezniony od Tibii jak jakis Meldon czy Silverpearl ktory mowi jaka to Tibia jest lamerska i ze strata czasu ale siedzi na forum 10h dziennie. Osobiscie wiaze z ta gra rozne ciekawe przezycia i mimo ze czasami zachowuje sie jak dupek to nie znaczy ze mam uraz do ludzi z Tibii ktory przenosze na real. Gra i zycie to 2 osobne rzeczy. Poznalem wielu ciekawych (i tych mniej ciekawych) ludzi zarowno Wantedow jak i DoFowcow na real a takze obcokrajowcow przez internet (i na real). Pozdrawiam wszystkich, PA!
PS. Jednak nie wszystcy olewaja moje zdanie ;] ;*