Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2006, 00:45   #3062
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Gildia: Duskiness
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
@Przemo2
Wow na furorze padlem tylko raz przez ludzi na poczatku wojny jak wpadlo po mnie 5x sorcow jak mialem 80lvl i sobie expilem bo bylem neutralny pozniej wbilem 83lvl i przestalem grac bo taifun sobie za duzo pozwalal.
Kiedys po 1 wojnie musielismy placic i zaplacilismy b-roba i chyba 10k za nas 3 a kazdy z nas mial 66lvl 3x chary z 66lvlem i bylismy na okolo 10tych miejscach w top, odrazu po wojnie poszlismy na demony i zlootowalismy mms
Ty sobie wymyslaj co chcesz ja ciebie nigdy na oczy nie widzialem ani nic o tobie nie slyszalem lol.
Po kazdym moim zalogowaniu zabijalismy kogos i uciekalismy po naszych akcjach duskinessi zaczeli czaic sie cale noce na nas a my pkowalismy przed resetem i rzadziej w nocy z calego naszego pkingu nigdy nikt z nas nie padl a my zarabialismy niezla kase za itemki na rl hahahahahahah popytaj kolegow bo gowno wiesz lamusie

A Sathan Bell to Airen 83ek (sprzedal chara na 83lvlu)
Nie pomyslales krecie ze jest cos takiego jak 2 chaar? hah zabilismy Cie na dordze do Ab mam nadzieje ze to pamietasz... a padles za wyzwiska... tutaj tez ci nie wroze przyszlosci anyway jestem za dof-em C ya ;]