Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2006, 08:43   #479
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@Ethical- nie to zebym was nielubi bo zostaly tam osoby za ktore chetnie bym walczyl i ktore cenie ale wysluchajcie mej skromnej i krotkiej opowiesci...
Odnosnie neutralnosci i tego ze jak to mowi chris:"beda nas cenic i szanowac za to ze nie bralismy udzialu w walce i nie bedziemy mieli prze*** ". Pamietajcie ze aktualnie Arc walvzy z ludzmi ktorzy byli z nimi w gildi i byli im "blizsi" niz my;p. I jakos mnie nie bawily teksty jak wybuchla wojna typu:"zajebiscie bedzie wiecej expowisk wolnych" moze kiedys tak gdyby nie....
A wiec oto pewna historyjka....

Za górami za lasami zył prze bardzo wielu laty krol potezny i bogaty...
Dobrotliwy , lecz niezmiernie rozżalony, z racji córki pizdolony...

Ups nie ta bajka;p

A wiec byla to taka sytuacja: Bylismy wtedy w ethical a toczyla sie wojna Arv vs IA bili sie bili i bili... Podczas gdy my neutralni Ethicale expilismy sobie nie bacząc na niebezpieczeństwa... Az tu nagle pewnego pieknego i slonecznego dnia w cyclopolis(w RL byla noc:S) 1 dzisn po skonczonej wojnie ,expiac sobie moim knightem wpada niejaki Zyrex Montana (25lvl) klepie moje cyce. Grzecznie mu pisze ze byl;em 1st i mam ochote dobic level w dodatku bije moje stworki.... 5 min pozniej pisze do mnie Jinikao:"Zrobiles cos bo Arc pobieglo do cyclo" myslalem i myslalem i nic nie wymyslilem czym moglbym urazic jakze wielki honor ludzi z ARC. Nagle podbiega do nie Tirain , rau , ealu (grin~) , chand reth , neo montana , zyrex montana i ktos jeszcze... Nie bylo dzien dobry, hiho , ani Greetings tylko nagle pojawily sie white skule i napisa You lose XXX hitpoints due tu an attack by chand reth. i jeszcze kilka takich od reszty. Probowali mnie trapnac i ubic ale jakims cudem udalo mi sie uciec. Wbieglem do domku Hapata i czekalem na ich reakcje. Napisali mi ze Wojna sie skonczyla i teraz w cyclo bedzie siedziec Zyrex a Ethicale lepiej niech nie cfaniakuja w cyclo bo podczas war za duzo tam siedzieli. Miałem zakaz od Arc wchodzenia do cyclo i 40k paymentsa za.... UWAGA to jest najlepsze :"Za zajmowanie terenow Pacc dla siebie poniewaz w regulaminie CIP sof jest zabronione zakazywanie i zajmowanie terenow by siedziec tam samemu))))))))))" Jesli dobrze pamietam pozniej wywalili jini z expowiska. 25 EK PAing 85+ek(bylem chyba wtedy top-18 serwa pod wzgledem expa;p) wtedy -.^ Sad but true.

Ktos moze to pamieta??)

Ostatnio edytowany przez berger - 13-09-2006 o 08:51.
berger jest offline