Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ginaw
Mag i Druid bez PACC'a ma bardzo cieżko - wolne odnawianie SoulPoint'ów, brak czarów które po ostatnich update'ach sa bardzo przydatne
|
E tam. Bez visa da sie życ ; ).
A co do souli, no cóż.
15:58 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v8.84 ! Official site:
www.xxxx.com
I ja sie tam o soule nie martwie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ginaw
Pozostaje więc Knight i Paladyn. Tu już troche trudniej zdecydować ponieważ to zależy głównie od indywidualnych upodobań (walka z dystansu bądź w zwarciu). IMO więcej treningu potrzebuje knight. Paladyn powinien trenować tylko na poczatku, potem skille lecą na expie.
Osobiście polecam Ci paladyna.
|
Bullshit. Zanim knightem będziesz OPŁACALNIE I SZYBKO expić na facc, to sie zesrasz a nie wyskillujesz. Bo co jak co, ale halj larvy i tomby - szybko i bezboleśnie. No chyba że 75/75 czy tam te 80/80 to pryszcz dla Ciebie.
Dla mnie nie był, fakt ze jak juz sie to to ma to satysfakcja duża. Ale w trakcie traina pociąć sie można.
Co do palla. Humm. W sumie to tak - bo pall z pacciem dostaje hura i nowe miejsca do expienia tylko. Jakby nie patrzeć, train pallem też aż taki trudny nie jest (moje przezycia z traina pallem do 77 dista,
tutaj ; ))
Ale cóż. Dalej to ja sie nie wypowiem bo palla dobrego bez pacca nie miałem.
Podejrzewam ze to dobry wybór, bo gdy dojdziesz do lvla gdy pacc jest naprawde potrzebny - pewnie juz go zakupisz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
A po co komu w dzisiejszych czasach soul pointsy? Runy to robia tylko idioci ktorzy maja za duzo wolnego czasu bo znacznie wiecej kasy mozna zarobic przy expieniu.
|
Fakt, ja z palcem w.. w nosie ; ) zarobie 1.5/2x więcej kasy w czasie gdy ktoś tam będzie ropbić runy. Ale nie odrazu 'idioci'. Ja np. runy robie, bo wole je sobie na smoczkach wystrzelać, niż lootbagi na guardach robić. - ale to juz zalezy od tego jak kto podchodzi do gry.
Cytuj:
Sorc bez pacca posiada wiekszosc przydatnych czarow poza strike'ami i moze uzywac tych samych run i rozdzek co z platnym kontem. Knight musi dluuugo trenowac, zeby expic zaledwie z taka sama predkoscia jak sorc bez treningu. No wiec nadal sorc ma przewage. 
|
Prawda, prawda. Nima strajków i hurów, ale to sie da przeżyć. Jedynie to miejsca do expienia, ale powtarzam - da sie przeżyć.
Cytuj:
I jeszcze jedno: sorc bez ue sie moze obyc, ten czar jest niezbedny tylko na annihilator, natomiast knight nie za bardzo moze sie obyc bez exori (bron i explosion zadaja smieszne obrazenia wiec exori na questach i przy solowaniu jest niezbedne)
|
Też tu dużo racji. Niemniej jednak, Pan załozyciel tematu zanim dojdzie do lvla na Anni to juz dawno pewnie będzie mieć pacca. UE przydaje sie niezwykle rzadko, tyle co do PvP i rzadko do PvM. No chociażby solowanie behe questa.
Aale, żeby już solować behe Q to trzeba nam pacca - czyli, co oczywiste, mamy wtedy możliwość użycia UE.
Co do treningu to fakt. Nie mniej jednak miałem dużo większą satysfakcje po wbiciu ~90+/90+ knightem niz po wbiciu jakiegoś tam lvla sorciem czy pallem.
Po prostu - to już zależy od stylu gry i wolnego czasu.