Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2006, 17:12   #1297
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny bye bye tibia

Odkąd odszedł jastr, odkąd był up-date tibia stała sie; dla leveli 8-29 albo 70-170+...hwl rządzi niepodzielnie. Wprowadzili głupie prawo. Otóż(ten wyraz mi sprawia problemy xP) jestem na wasp'ach zeby nazbierac se HC widze nooba...14 drut kradnie mi lootbag (ten z zamku mino nieopodal) to go szybko odebrałem nie chcąc przemocy...i zapytałem czy ma jakiś problem, to powidział, że jestem noobem mother fu**er etc. wbiłem skulla, ale go nie zabiłem. Po kilku minutach wpada 3 asslickerów z foxhound trap...i padłem. Oczywiście o tym prawie dowiedziałem sie topiero PO dedzie, a i słyszałem równiesz, że jak się ma powód to można delikfenta zabić...no cóż podsómowanie. Galana-tu załapiesz hunta mając skulla bo próbowałeś zabić instult'era/theif'a bo każdy głupi noob który chcąc komuś dokopać zacznie go zneważać a potem woła ekipe która ma loot'a, następnie zaczyna się z ciebie śmiać, że jesteś noobem bo nie masz pro etc.
-snajper życze ci dużych lootbagów i oczywiście jaknajmniej spotkań z fox~, HWL
-krzyżu niestety, od teraz musisz radzić sobie sam...
-deviladon ązeby cie roz****li, żebyś sie k***o utopiła na pustyni.

PS: zobaczcie ilu mid-leveli odeszło z galany jastr, lady gosia (czy jak jej tam )
BYE BYE TIBIA
Ametystowec jest offline