Temat: Bez PACCA
Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2006, 17:23   #16
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi Pokaż post
pudlo lasooch setki godzin jak lubisz podnosic speary, ale wystarczy ~40-50 skila i mozesz z lukiem zaczynac expic
Może i wystarczy, ale waste'ujesz kesz na strzały, a sorcem w ogóle nie trzeba skillować, i i tak jest szybciej. I nie, żebym się czepiał, ale nick mógłbyś z wielkiej litery zacząć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rooker666 Pokaż post
Druid jest najlepszy ponieważ od 15 lvl można robić ihy i sprzedawać za 1k a od 24 uhy po 3k a sorcem dopiero od 45 sdki a nie sądzę żebyś tak szybko nabił 45 lvl
Jeśli to nie była ironia/prowokacja, to stwierdzam, żeś głupi. Kto przy zdrowych zmysłach będzie runy robił na sprzedaż!? Przecież szybciej z expa się kasę wynosi, a oprócz tego jest exp i ten sam przyrost mlvl.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ginaw Pokaż post
Mag i Druid bez PACC'a ma bardzo cieżko - wolne odnawianie SoulPoint'ów, brak czarów które po ostatnich update'ach sa bardzo przydatne
Nikt z mózgiem nie musi czekać na SP. Bo po co je w ogóle marnować na runy? I racja, nie ma e-vis, ale i tak ma różdżki i expi szybko (na początku różdżki niby słabo biją, ale da się przeżyć, a potem r0x0r) i bez treningu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz Pokaż post
Szansa doniesienia lootbaga bez wykonanego postmana wynosi dokladnie 1,4%.
To jak to jest, że z guardów wyniosłem ~10 lootbagów (nie gram już i na guardach mało expiłem) BEZ postmana? Szczęście NAPRAWDĘ BARDZO niebywałe, czy Twoje obliczenia się mylą? xD

Ja nadal uważam, że sorc najlepszy. Expi minimum o parę godzin wcześniej od palka/o paredziesiąt od knighta. A palek żeby opłacalnie expić musi wbić więcej niż 40 skilla imho. No i sorc expi bez treningu. Bez treningu expi. Mówiłem już, że expi bez treningu? No to mówię, expi bez treningu.