Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2004, 13:19   #85
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Heh... Dokladnie to on stworzy zbroje majaca -20 KP, dajaca wyglad golema(?!?!?!?!) no i jeszcze jakies bronie ale ich statsow nie znam Moze i psuje niespodzianke no ale wyznaje zasade jest pytanie jest odpowiedz
Co do zagadki pantalonowej-to chyba nie za dokladnie szukales, ja opis znalezienia 3 par znalazlem chyba na 3-4 stronkach(i jednej anglojezycznej)... Tylko nie pamietam adresu Kolega Resthin dobrze powiedzial, tylko sprostuje-gospoda w slUmsach(nie slamsach) to Miedziany Diadem, mezczyzna w czerwonym kubraczku(heh) to Am-Si i stoi niedaleko miejsca oznaczonego na mapie jako Karczma Delosara no i jak powiedzial kolega obok Spaczonych Runow(czyli slynnej bandy Kamienia Lotrzykow... Kobieta sama do ciebie zagada gdy wejdziesz na pieterko(ehem... i po prostu trzeba jej powiedziec costam 'Nie wygladasz na kogos kto domaga sie czegokolwiek' i po prostu jej nie uwalniac... Podobno oprocz pantalonkow dostajesz jeszcze Tuiganski Krotki Luk...(ten co daje 3 ataki na runde)
Ja sam tej zagadki nie rozwiazywalem calej, bo nie chcialo mi sie jeszcze raz przechodzic calego BG1 tylko dla jednych pipconych gaci Dla mnie te przedmioty co gostek ci robi sa przegiete...-20 KP??? Dodajcie do tego Ulepszona Piesn Barda(-4 do KP, a sam bard dostaje -10), premie za zrecznosc, pozostaly ubior itd... Przegiecie-to przeciez bedzie jakies -35 KP!!! Nawet Amelka nie bedzie nic trafiac!!!
No ale kto przeszedl BG2 20 razy ten moze sie pobawic, nie ma co
PS.Sorry ze tak pozno odpowiadam, ale dopiero teraz zauwazylem ten temat
Matheous jest offline   Odpowiedz z Cytatem