Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2006, 22:44   #503
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic?? ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki... Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo. Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału. Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??
w pelni popieram!!!

Rankor porownujesz rzeczy nieporownywalne, bo jesli grales choc chwile w ta gre i widizales film jak pada huxy i jak pada dwadwa to mogles zauwazyc kto uzywa bota na uhanie a kto nie....

Ciekawe jak to jest ze ten allmighty Huxy uhal sie po paru blood hitach z boltow...

Poza tym 22 nie cwaniaczy jak Huxy, lider arc myslal ze jest neizwyciezony i sie przejechal ;], a do arc dotarlo ze jak padl on to kazdy z nich moze i tyle w tym temacie.

Jesli chodzi o polakow to Chris jesli myslisz ze Ciebie to nei dotyczy to jestes zalosny... wczesneij czy pozniej gdyby arc wygralo (nie daj Boze) to naloza na was zakaz expa itd a wtedy kto wam pomoze? prawda jest taka ze jakbys wpadl Ty z Ethical od tylu w tej bitwie co padl huxy to swe by mieli pozamiatane, byloby wiecje fragow itd.. no ale jedni maja poczucie godnosci i odwage inni nie. Nie oceniam Twoich doswiadczen z przeszlosci ale sa pewne sprawy ponad osobiste ego, a ta walka nei ejst dla Bezoka, Kasha czy kogokolwiek - to jest dla nas wszystkich. I nei mwo mi ze sie szybciej dogadasz z Arc niz z nami (jak jzu ebdzie po wojnie). prawda jest takak ze arc czuje respekt przed nami a chca walczyc tylko tam gdzie oni sobei teog zycza i tylko jak ich jest o wiele wiecej. Gdyby po naszej stronie bylo okolo 30 osob i gdybyscie byli na tyle odwazni zeby stanac po anszej stronie to przy amss logu all swe uciekaja do dp, no ale coz... neisterty my jako polacy nei potrzebujemy wrogow, my sie sami pozabijamy... oby to sie zmienilo w tej wojnie!
Naro jest offline