W tibie gram rok z małym hakiem i nie miałem nigdy pacc nawet nie planowałem go kupić i nie planuje, ale do rzeczy, a raczej do postawionego pytania?
Sor-jest stosunkowo tanią postacią, ekwipunek prawie nie istnieje, a co do skills i lvl to nie muszą być imponujące żeby zacząć expić, a tak naprawdę to gra ma sprawiać przyjemność, a nie powodować stresa.
Pall-Podobnie jak sor nie musisz mieć wysokiego lvl i skill żeby zacząć grać, jedyna różnica potrzebujesz lepsze itemy ~55 skill wypada bardzo szybko a potem to tylko expić.
Kina-jest najdroższą postacią, przede wszystkim musi mieć wszystko naj, co do skills A i D muszą być naprawdę dobre, a co za tym idzie czas i oczywiście lvl bo na niskim to można tylko w depo dupę innym zawracać.
Drut- nie grałem
Nie wypowiadam się jaka różnica w grze jest między pacc, a facc bo nigdy nie miałem okazji grać jako pacc i tak naprawdę to nie wiem jakie czary tracę grając pacc(znam je teoretycznie ale nie praktycznie)
Bo w życiu jak w tibi, nikt nie chce być niewolnikiem, siedzenie przed ekranem monitora i gapienie się na dwa roty tu dzież inne stwory to dla mnie bez sensu, to samo tyczy się ciągłe podnoszenia spirów z ziemi, czy też wiekowych połowów ryb...
enjoy oneself -> tak powinno wyglądać życie, kiedy zapominasz o szarym dniu...
|