Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro
Nie oceniam Twoich doswiadczen z przeszlosci ale sa pewne sprawy ponad osobiste ego, a ta walka nei ejst dla Bezoka, Kasha czy kogokolwiek - to jest dla nas wszystkich.
|
Ok, tylko powiedz mi, kto po tej wojnie bedzie przy wladzy. Bezok, o ktorym mam taka, a nie inna opinie? Kashi? Nie potepiam, ale myslenie, ze walczy sie 'dla nas wszystkich' jest smieszna mrzonka romantyka.
Cytuj:
I nei mwo mi ze sie szybciej dogadasz z Arc niz z nami (jak jzu ebdzie po wojnie).
|
Czemu nie? Ofc, przedstawiam tutaj tylko swoj punkt widzenia, aczkolwiek niewidze roznicy pomiedzy dogadywaniem sie z wami, a z arc.
Cytuj:
prawda jest takak ze arc czuje respekt przed nami a chca walczyc tylko tam gdzie oni sobei teog zycza i tylko jak ich jest o wiele wiecej.
|
Szczerze? Tez wole walczyc, gdy mam przewage liczebna i na korzystnym terenie. Imo, akurat za to nie powinno sie przypieprzac.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saimon
no co wy w rl sie bić o Tibie <lol2> przeciez nikt nigdy nikogo nie chcial pobic xD no moze pare razy ale to wyjatkowe sytuacje
|
Jaka szkoda, ze temat z filmem z akcji na sheilon zostal najpierw zamkniety, a potem usuniety. Bo rzucilbym ci linkiem prosto w morde. :<