Cytuj:
Oryginalnie napisane przez colin
Sor-jest stosunkowo tanią postacią, ekwipunek prawie nie istnieje, a co do skills i lvl to nie muszą być imponujące żeby zacząć expić, a tak naprawdę to gra ma sprawiać przyjemność, a nie powodować stresa.
|
Zeby expic sorcem/drutem wystarczy pujsc do najblizszego sklepu po wand, o jakimkolwiek trningu nie ma mowy.
Cytuj:
Pall-Podobnie jak sor nie musisz mieć wysokiego lvl i skill żeby zacząć grać, jedyna różnica potrzebujesz lepsze itemy ~55 skill wypada bardzo szybko a potem to tylko expić.
|
Wystarczy p-set a nawet scale armor, nie trzeba wogole skilowac (skile 20 wskocza w 30minut a wiec to raczej nie jest trening). Co najwyzej mozna zrobic wyzsze skile ale 55 to juz przesada.
Cytuj:
Kina-jest najdroższą postacią, przede wszystkim musi mieć wszystko naj, co do skills A i D muszą być naprawdę dobre, a co za tym idzie czas i oczywiście lvl bo na niskim to można tylko w depo dupę innym zawracać.
|
Tutaj sie mylisz. Zeby zaczac zarabiac kase knight musi kupic tylko k-axe, skull staffa albo innego typu bron (moze byc WH) i p-set. Koszty rysuja sie podobnie jak wand na 13lvl dla sorca +jego eq. Jednak co dziejie sie dalej? Otoz najt moze zarabiac kilkakrotnie wiencej niz druid/ sorcer i kupowac eq zamiast mfow.
To szkoda, bo po ostatnich update gra sie nim b.przyjemnie.
Cytuj:
Nie wypowiadam się jaka różnica w grze jest między pacc, a facc bo nigdy nie miałem okazji grać jako pacc i tak naprawdę to nie wiem jakie czary tracę grając pacc(znam je teoretycznie ale nie praktycznie)
|
Tracisz przedewszystkim e-vis i heal friend - UE to scierwo a exori nie przydaje sie praktycznie gdy nie posiada sie dostepu do PACC area.
Cytuj:
Bo w życiu jak w tibi, nikt nie chce być niewolnikiem, siedzenie przed ekranem monitora i gapienie się na dwa roty tu dzież inne stwory to dla mnie bez sensu, to samo tyczy się ciągłe podnoszenia spirów z ziemi, czy też wiekowych połowów ryb...
|
Ryb juz nikt nie lowi, nikt juz nie trenuje dista za pomoca spirow na wyzszych skilach-CIPsoft wkoncu stara sie zlikwidowac ten pomysl graczy zwany "trening". Tylko knight musi spedzic przynajmniej kilkaset h na treningu aby mogl swobodnie expic do 60lvl i wyzej.