Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2006, 11:00   #3079
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Qrde juz mi sie nie chce zbytnio na to forum wchodzic ale siedze w budzie na rozje*anej lekcji i sie nudze w trzy pupki to moze cos tu nabazgram.

@Zembol
Wiem ze Sandre Magnus zalozyla mloda dziewczyna co nie znaczy ze ona nia caly czas gra. Z pewnych zrodel wiem ze rownie dobrze mozna by teraz umiescic zdjecie Hega i podpisac je Sandra.

@Silvaeris
Takie cos to dla mnie zaden problem. Jedni jak byli mlodzi to grali w jakies gowna a ja to sobie refleks i zrecznosc wyrabialem w strzelankach i grach zrecznosciowych. Btw. mam do ciebie pytanko na priv.

@Azureus
A czy ja mowie ze ona jest jedyna? Minom gra Dari~ i podobno Mina jednego dnia mowil swietnie po polsku (chociaz to o niczym nie swiadczy bo ja tez kiedys mowilem w innych jezykach tylko dlatego ze ktos mi wysylal co mam pisac) ,Urb dzielil odkad pamietam konta z bratem (czasy eterni jak z Markusem stali caly czas na mc na trenie), teraz dokladnie nie wiem, do Draga Anim mial passy zanim go skroil, teraz na bank inni liderzy Wanted tez maja a Draz udaje ze ma zycie. Nie mowie ze ona jest jedyna ale takie Wanted ma to w du*ie ze ja o nich pisze jak shareuja. A jak napisze cos o Sandrze to zaraz staje mur obroncow i twierdzi ze all to nie prawda ale ja i tak wiem ze klamia. Jakbym chcial udowodnic ze to prawda to bym to zrobil ale nie ma po co, tylko bym zdradzil swe zrodla (jakze wiarygodne).
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline