Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2006, 16:25   #38
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

@offtopic
Cytuj:
tak więc wygląda, że koniec(?) z fake'iem... Przepraszam wszystkich za wulgarne wyrazy.
Sam się skończ. Fake BĘDZIE kontynuowany (nawiasem mówiąc, mam już 6 screenów do fake, a fabułę na przynajmniej 4-5 next partów.), Koper robi outy i otoczenie a jak potrzebujemy efektów to albo on je robi w GIMPie, albo ja je robię w GIMPie, albo nam pomaga Kwaso ze swoim PSem lub jakimś innym programem do obróbki grafiki. Ten dialog usuń - zajmuje za dużo miejsca, są przekleństwa i budzi w ludziach fałszywe obawy. Poza tym on miał na myśli to, że poddaje się z tym porąbanym PSem, bo mu kompa zwiesza i to, że on nie robi fake tylko grafiki do fake, a za fabułę i sklejki odpowiadam ja. (w skrócie - fake powstaje na moim kompie) Więc - żaden koniec.
@topic
Mam nareszcie dostawę otoczen od Koperka, więc w sobotę biorę się ostro za fake. Może (MOŻE! To nie jest pewne!) w niedzielę pod wieczór będzie next part. Jak nie - za tydzień na 100%.
//EDIT//
Cytuj:
I co, robiłeś nas w konia
No dobra, niech ci będzie. Ale faktycznie miałem mały kłopocik z fake (brak grafik i pomysłu... szkoła czasem pomaga ) więc mi się wydawało, że tak powstanie.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 14-09-2006 o 16:39.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem