Temat: Tibia 8.0
Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2006, 17:20   #35
SpAyKeR
Użytkownik Forum

SpAyKeR's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gardi Pokaż post
to chyba akurat na temat palka mało wiesz. 2 przykłady jak udupili palka w ostatnich update'ach:
łamiące się włócznie spowodowały jeszcze bardziej koszmarny trening;
po udacie grudzień 2005 nie robi się już 15 strzał tylko 10-to ja się pytam jakiej innej profesji zmniejszono ilość czarów w runie?!- żadnej! ilość many potrzebnej do zrobienia czaru zwiększyła się jak u wszystkich a tylko palkowi zmniejszono jakby jego moc redukując ilośc produkowanych strzał
Dzięki za wyjaśnienie, rzczywiście na temat tego to nie wiedziałem, ale i tak nadal bierzesz duzo spearów i nawalasz albo na gobilny i kamienie zbierasz, throwing stars i skillujesz. A to z łamiącymi sie spearami to rzeczywiście jest do bani, ale z drugiej strony wezmiesz 5 spearów i bedziesz ciagle nawalać to, wtedy na bocie mozesz jechać 24/24 przy skillu, ale że Cipowie bystrzy to coś takiego wprowadzili... Więc chodzenie ze spearami ma swoje wady i zalety. tak samo jak kamienie i throwing stars... To czemu z 15 na 10 strzał zmniejszyli to ja nie wiem... A wyobraź sobie że pałek na około 60 lvl (mówie teraz na oko) ma coś kolo 500 życia albo troche więcej i many 600 to jest dużo, a dojedź sobie pałkiem do 100 albo 150+ lvla wtedy to ma bardzo duzo zycia i many, razem jakies 3k hp+mana. I to + wielki dla pałków. A pomyśl o druidzie..., jak on został udupiony
Bullet In Your Head!!!
SpAyKeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem