Cytuj:
Oryginalnie napisane przez myanato
@Adolphus Elbragol
moim zdaniem nie gdyz ze szwedami byla juz wojna kiedys
|
Ze szwedami? Z teamem skladajacym sie w 100% ze szwedow? Przeciwko druzynie 100% polskiej? Pardonsik, czy my gramy w ta sama gre?
Cytuj:
i to jest po prostu polak jest podswiadomym przeciwnikem (oczywiscie o ile szwed pamieta wojne)
|
Dupa dupa dupa dupa. Przynajmniej w wiekszosci. A podswiadome ofiary zostaw psychologii i zoologi.
Chociaz...
No ok, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jesli ktos zaczyna rozmowe ze mna od 'pl?' to dla mnie (a nie dla tego zlego, strasznego, mrocznego, zimnokrwistego szweda, o lodowatoblekitnym spojrzeniu) juz jest on podswiadoma ofiara. Bo jesli na serverze rzadzi ktokolwiek inny niz Polacy (czyli - jak nakazuje logika - server prowadzony jest przez ludzi nie mowiacych po polsku) nie bedzie on w stanie zebrac high lvlow o pomoc. Smutne, lecz prawdziwe.
Cytuj:
a poza tym z polakiem zawsze mozna ponegocjowac
|
A Szwed co - android? Terminator nastawiony na - mowiac jezykiem UO - frag'n'grab? Widzisz, edukacja w tym kraju zapewnia nauke jezyka angielskiego dla prawie kazdego ucznia (juz abstrachuje, na jakim poziomie ona jest prowadzona), wystarczy uwazac na angielskim i juz otwieraja sie dla nas mozliwosci negocjacji z Niemcami, Czechami, Litwinami (chociaz robia mase bledow ;f), Dunczykami, Holendrami, a nawet - O ZGROZO - ze Szwedami!
Cytuj:
@Rankor z toba jest inna sprawa bo ty teraz masz lvl 100+
|
;>>>>>>>>>>>>>>>>
@Rankor: nie wpieprzaj sie do czesci adresowanych do mnie, blz

@down: Shit happens. Pijcie wisienke, jesli ja kupiliscie - bo nikt za was takiego gowna nie wypije. ;f