Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2006, 20:08   #694
Dziub'ek
Użytkownik Forum

Dziub'ek's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Na Emeryturze
Domyślny @Zembol

Sluchaj idioto nie wiem czy miales jakis problem w dziecinstwie czy moze wplyw nielegalnego alkoholu wywoluje u ciebie takie zacmienie okolomozgowe. Otoz poznales mojego NOOBA. Powiem ci cos... zanim nastepnym razem napiszesz cos glupiego to popytaj sie kim jestem a nie wypisujesz tu glupoty... ale kto by chcial gadac z czlowiekiem ktory najpierw byl NR pozniej gdy zrobilo sie goraco zaplacil DOF'owi kase, a gdy Defendorsi prowadzili wcieliles sie w ich szeregi... az teraz no prosze wielki "fighter" zembol zaplacil Wanted i zostal "neutralny"... gratuluje noobku

@down
sry za offtopic ale nie wytrzymalem... zmienilem serva i chce zaczac nowa gre a ten imbecyl tak mnie irytuje iz nie moglem niezainterweniowac... otoz na kretynskie teksty nalezy natychmiastowo i zdecydowanie reagowac bo nawet najwieksze klamstwa wielokrotnie powtarzane "staja sie prawda"...
przypomina mi to wydarzenia z ulicy wiejskiej w warszawie... pozdrawiam i jeszcze raz sry za offa

Ostatnio edytowany przez Dziub'ek - 14-09-2006 o 23:32. Powód: kratynizm zembola
Dziub'ek jest offline