W 100% sie z toba Adii kurwa zgadzam.. Teraz nie ma miejsca na kolezenstwo, albo przyjazn, bo wszyscy tylko gonia za lvlem.. Ale ja wam mowie, ze on wam chuja kurwa da.. bedziecie mieli 100lvl i nic wam to nie da, bo jesli dostaniecie hunta to i tak go bedziecie miec i wtedy zaden stary kumpel wam nie pomoze, tak jak i wy nie pomagaliscie mu. Szczerze?? Z posrod ogromnej liczby kumpli jakich mialem na 25-40 lvlu aktualnie zalicza sie juz niewielu, a gdy czasami sie odezwe do ktoregos z nich, to czuje sie jakby gosc mnie wogole nie poznawal i byl ktoryms tam z kolei ownerem. Podobnie sie tyczy moich old bro z tibii, z tym wyjatkiem ze wiekszosc juz nie gra.. Mowa oczywiscie o Monalizie, Mattheosie, Lukim, Michu, Vakusiu, Sadomaso, Mith Alerze, Vofimie i jeszcze paru innych o ktorych zapomnialem (srry za to). Kiedys wielu "kumpli" pisalo mi "Sarevok jak bedziesz chcial isc na jakiegos hunta, albo cos to pisz, a na bank ci pomoge", a teraz?! Kiedy bym nie napisal slysze "szkoda run, nie mam czasu/kasy/ochoty, gdybys mial pacc.. wole isc z xx i yy na hydry, bardziej mi sie oplaci. Tak wiec ludzie na Xancie sie zmieniaja jak i caly serwer.. szkoda tylko ze na gorsze.. :/
|