Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2006, 14:28   #231
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Domyślny

To ja się troche wytłumaczę.. wcześniej zanim nie pożegnałam sie z cafejka, mogłam sobie grać beztrosko i oczywiście rozmawiać..w godzinach pracy..od 3 miesiecy wróciłam do obowiązków domowych i niestety.. obecnie przy mojej gromadce dzieci - jest trudno z czasem..w dodatku oni tez potrzebują użyć czasami komputera przez 3 miesiace zrobiłam tylko 4 lvl..Adii mnie straszy frytkami na xancie ,że nie da sie ze mną pogadać , ale czasami nie wiem komu mam odpisać a kogo zignorowac, tym którym pomoglam dobrze wiedza o tym nie mam zamiaru sie tlumaczyc ,ani wymieniać..ale w ostatnich dniach miałam dużo takich sytuacji..Nie mam dużo znajomości ,ale nie zawracam nigdy dupy high lvl nawet sie nie witam z nimi , bo sama wiem ile czasami czasu pochłania odpowiedzenie każdemu głupiego HI... Jednak kiedy już się odezwę bo muszę, nigdy jak dotąd nie zostałam zignorowana.

Co do huntów ja preferuje guardki..jak już się tam wbiję szkoda mi stracic jaskinie, a nie czesto mam okazję , nie jeden palladyn zaczynał na guardach kiedy, ja mu blokowałam nawet kilka dni, albo odrabiał lvl.

Nigdy nikomu nie odmówiłam żadnego qestu..a w tych co czuję się swobodnie nigdy nie biorę ani zapłaty ani run..

Do mnie trzeba tak .. Ania stań kratke niżej uważaj na przekatna itp.. i nie wystarczy raz, bo ja poprostu na drugi dzien nie pamietam jak sie blokuje danego monsterka. Na hydrach nigdy nie byłam..nienawidze potworków które paraliżuja...ale chętnie pojdę jak bedę miała więcej czasu i ustabilizowane godziny gry.. Zreszta z Adim wszedzie bym poszła on potrafi ze mna wszędzie grać TO ON MI BLOKOWAŁ DRAGI na tym screenie na fotologu nie ja jemu^^
Pozatym nie zapominajcie że moja żenująca znajomość angielskiego, pochłnia mi wiele czasu, zanim wyjaśnie problem... W czym mi zawsze pomaga Randor, z którym bardzo lubię grać, jego serduszko dla mnie jest wielkie..szkoda że dla innych go nie ma.
Ale się rozpisałam... w RL życiu też jestem tchurzliwa i aaaw wstydliwa, ale to już wiedzą ci co mnie znają.
Ocywiście mam słabe PVP ale nie potrafię się poddac i powiedzieć nie ośmieszaj się kobieto, bo dzieki takim osobom Jak Adii, Mall ,Max Cruscher vel Maximuel, Shir, gaduła sarevok, Flory of xantera,Kelugo, Ceden Xothor,pasta^^ tez gadułą, Jampare Ferion- Larik, moja gra jest naprawde wyjątkowa ,a wiecie co z Maurickiem tez lubie pogadac..I oczywiście wcześniej Tomekss i Arda Nie wymieniłam oczywiście wielu. Jak MOnaliza Adisavix, Nyneq i innych polaków ostatnio poznanych takich jak oba Mistic - których darze ogromnym szacunkiem , ale jakoś nie złożyło nam sie uciąć dłuższej pogawędki . Larika i paste dodałam bo oni prawie jak polacy ^^.

ps. Tota i Elmajster zrobili na mnie również niesamowite wrażenie, mimo ze prawie ich nie znam..ale moje odczucia się przeważnie sprawdzają.
Myślę że wielu zrozumie co chciałam dodać ze swojego punktu widzenia..
pozdrawiam...Ania