Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2006, 15:14   #233
Flory of xantera
Użytkownik forum

Flory of xantera's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: K-ce

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 67+/54+
Poziom mag.: 10
Flory of xantera ma numer GG 2376586
Smutny

No ja nie będe się za dużo wypowiadać
Dzięki Ania że o mnie pamiętałaś pamiętam do dzis nasze plany jak mieliśmy 20-30 lvl i planowaliśmy jak zbić majątek huehuehue
Co do Etriusa .... Jeżeli mówicie o Etrius Drago .... To nie wiem co wy do niego macie zawsze dla mnie był dobrym przyjacielem i go bardzo lubiałem jak potrzebowałem pomocy to z chęcią przybywał. Do dziś nie rozumię dlaczego się tak zmienił jedyne co wiem to to że bił Moich kumpli bo myślał że przez nich stałem się Retired .... Po roku wróciłem a tu jak ktoś już napisał "Wyścig szczurów" Przepraszam jak kogoś uraże ale na bank nie ma tego co na dawnej xanterze pamiętam jak byłem w Takeda Academy nasze hunty, questy, przyjaciół, Ciebie też Skurek Pamiętam
Szczerze powiem ( pewnie nikogo to nie zmartwi) że mam zamiar skończyć z xanterą bo jakoś nie widzi mi się że wbije 100 lvl(może kiedyś) a mnie będą huntować za to że jestem Polakiem i mam za duży lvl .... Brakuje mi klimatu tibi gra jeżeli rozwinąć by temat wyścigu szczurów to to jest tak:
Czy chcesz czy nie w niego wpadasz ....
poprostu zaczynasz grać nie ma z kim gadać nie ma z kim iść na hunt niiiiiiiic
Człowiek dla zabicia czasu układa sobie harmonogram którego stara się trzymać ale pamiętajcie jedno ..... że tibia to również wspaniali przyjaciele fajne imprezy, wzajemne zaufanie ]pomoc nawet przy ryzyku utraty życia
Co ci z tego że tam stracisz 1 lub 2 lvl .... pamiętajcie LvL Da się odrobić a raz zniszczonej przyjaźni już nic nie naprawi więc wejście sobie zaparzcie herbatke siednijcie w Depo i przemyślcie co dalej co jak wszyscy wbijecie 200 lvl a nawet nie będziecie mieli z kim podzielić się tą nowiną co jak cie zaczną huncic i nie tylko nikt ci nie pomoże ale i nikt za tobą płakać nie będzie.

Ostatnio szedłem sobie kopalnią i jakiś 70 lvl szukał zejścia na dół jak mu powiedziałem że mu pokaże to myślał że chce go w jakąś pułapke zaciągnąć bo nie spodkał się jeszcze z jakimkolwiek ppl który byłby dla niego miły.
Dobra troche za bardzo się rospisałem Poprostu starajcie się by wszyscy co grają w tibie mieli z tego dobrą zabawe a nie bilety do wariatkowa ...
Peace For All My black Brothers and sister !!
PS jak komus sie chce niech mi walnie komenta http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=xantera
Wiem ze h**owe fotki ale to nie w tym rzecz !!:
Flory of xantera jest offline   Odpowiedz z Cytatem