Temat: Druid?
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2006, 15:50   #94
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
Male podsumowanie argumentów:

Drut:
-bez pacc jest niczym malutki robaczek robiący uhy (przy pacc dostaje e vis, mass heal, heal friend czyli to co zawaza ze wogle do czegos jest przydanty)
- świetny czar heal friend (ale pacc pacc pacc.... )
-Uhy robi od 24 lvl i an bp uhow musi zuzyc 400many x 20 =8000 many za kotre zainkasuje 2.5-3k
-nie ma czarow ofensywnych przez co jest slaby na pvp (choc przydaje sie na wojnach)
- wszyscy chca miec druta na hunty bo fajnie jest mieć jakiegos łosia dzieki któremu nie tzreba bulic na uhy
Sorc:
- ma bardzo fajne czary jak GEB, energy wave, SD i w końcu UE
- na 23 lvl ma GFB na kotrych bp musi zuzyc 480x 20 =9600 many za które inkasuje ~3k (wiec tu drut ma minimalnie wiekszy zysk)
- mocny na pvp (nawet bardzo)
- calkiem wporzo na hunty (przynajmniej cos robi a nie spamuje exura sio)
- radzi sobie bec pacc

Co do Uh i Sd - nie sa imo sensowne argumenty poniewaz na wysokich lvl i tak drut raczej nie bedzie samemu robic uhow tlyko je kupowac ( chyba ze zostawi wlaczonego kompa na bocie na noc....

IMO drut to jest jak połowa sorc poszerzona o exura sio....
Po pierwsze:
BP OF GFB sprzedajesz duuuuuuużo dłużej, na to nie ma popytu. A BP OF UH sprzedajesz od razu jak tylko napiszesz.
Po drugie:
Napisałeś, że Drut tylko spamuje. A Sork to co robi? Tylko Exori Vis Vis Vis... itd.
Po trzecie:
Sork bez Pacc to więcej niż śmieć to poprostu żygowina. A Drut na Uhah jakoś wyżyje. Niby rózga jest lepsza dla Sorka. Ale Sork bez pacc to tylko na Guardy. A Druid robi DS'a i na Dragi i ma spoko exp i loot.
Po czwarte:
Jak dla mnie Sork na PvP jest taki sam jak Druid, bo jak już chcesz się bić to zawsze runów masz pod dostatkiem. A Druid jak porobi Uhy to ma kase na SD'y więc na jedno wyjdzie. Jak dla mnie to Pall jest najmocniejszy na PvP. Kupi SD i Bolty to po prostu smiertelne połączenie.

A tak w ogóle myśle ze druid jest OK.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem