Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2006, 18:37   #63
Covenanter
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 08 2006

Domyślny

... jak to czytam to mi się żal robi i już wiem czemu jestem w angielskiej gildii.

Wybierz sword !!!111111111111
Nie nie bo axe jest kul !!!!!!!!!11111

A tak bez masturbacji przedmiotami, miecz jest lepszy bo 1: latwiej i taniej zdobyc naprawde dobre miecze zaczynające się od bright sworda w góre.

2.Axe mając niższy def zawsze zje więcej UH a jeśli spotkasz coś w czym nie pomoże ci miecz to jego ekwiwalent w toporach też by nie zrobił różnicy.

Nie należy zwracać uwagi na gówniarskie : ja używam tej albo tej broni z tym i tym kombo mam takie ze huhu i wymiatam bo to jest bzdura, róznice między axe i sword w ataku są stosunkowo niewielkie więc punkty obrażen są podobne za to defense robi różnice i to istotną.

Generalnie miecze są lepsze, topory mają większy atk ale miecze są latwiej dostepne, tansze, mają więcej defensa ( co wbrew pozorom robi dużą różnice ) a ich atak jest tak naprawde marginalnie mniejszy a i to nie zawsze.

Generalnie zawsze jest łatwiej z mieczem niż z toporem choć jak ktoś chce grać 100% na berserkera to faktycznie topory tylko że przeżywalność takich graczy jest podobna do lemingów.
Covenanter jest offline   Odpowiedz z Cytatem