Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2006, 18:38   #1276
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

A czy teraz pomimo istnienia tego tematu nie powstaja kolejne. Tak, powstają. Czy wy nie widzicie, że na to forum opuszcza większość osób. moi koledzy już w ogóle tutaj nie zaglądają. Najwyżej do fake'ów lub grafik, ale nigdzie indziej. Ja też już żadko jestem aktywny na forum. Wiecie co jest tego przyczyną. Właśnie takie trollowanie, spamowanie. W tym roku przybyło najwięcej trolli niż kiedykolwiek. To forum potrzebuje naprawdę dużo odpowiedzialnych modów po to, aby trzymać tu porządek, ale przy czymś takim puszczają nerwy i przestaje to być interesujące (dlaczego ja tu nie mam moda pod nickiem miałbym dopisek "odkurzacz" albo coś w tym stylu ). Nawet jak zamkniemy ten temat będą postawać nowe, gdzie jest temat Stonogi albo takie jak zakładał kiedyś Stonoga (Sorry, ale serio one były spamerskie. Może trochę oczyściły forum, bo nie zakładano wtedy aż tylu tematów tylko pisano w Twoim jednak potem ktoś wyskoczył z dead wolfem i od razu 5 nowych tematów). Nikt nigdy nie zrozumie czym kierują się trolle spamując na forach.
Kshaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem