Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2006, 18:49   #64
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Covenanter Pokaż post
... jak to czytam to mi się żal robi i już wiem czemu jestem w angielskiej gildii.

Wybierz sword !!!111111111111
Nie nie bo axe jest kul !!!!!!!!!11111

A tak bez masturbacji przedmiotami, miecz jest lepszy bo 1: latwiej i taniej zdobyc naprawde dobre miecze zaczynające się od bright sworda w góre.

2.Axe mając niższy def zawsze zje więcej UH a jeśli spotkasz coś w czym nie pomoże ci miecz to jego ekwiwalent w toporach też by nie zrobił różnicy.

Nie należy zwracać uwagi na gówniarskie : ja używam tej albo tej broni z tym i tym kombo mam takie ze huhu i wymiatam bo to jest bzdura, róznice między axe i sword w ataku są stosunkowo niewielkie więc punkty obrażen są podobne za to defense robi różnice i to istotną.

Generalnie miecze są lepsze, topory mają większy atk ale miecze są latwiej dostepne, tansze, mają więcej defensa ( co wbrew pozorom robi dużą różnice ) a ich atak jest tak naprawde marginalnie mniejszy a i to nie zawsze.

Generalnie zawsze jest łatwiej z mieczem niż z toporem choć jak ktoś chce grać 100% na berserkera to faktycznie topory tylko że przeżywalność takich graczy jest podobna do lemingów.
Ale pieprzysz, mysl przyszlosciowo. Sov/sca sa do zdobycia z anni, z tego samego questa wiec są tak samo dostepne, a roznica miedzy nimi jest naprawde nie wielka. Myslisz, ze taki 120 najt bedzie sie martwil marginalna roznica defensa ? I tak ma najlepsze eq[generalnie], bije to na czym expi tak samo jak jego kolega w swordach/axach. Ja sam wybralem axe z dwoch powodow
1. Sca ma 2 wiecej ataku od sova, co polączone z moja manią trenowania mialo mi przyspieszyc expienie, nie wiem czy to cos zmienilo, moze [moze zwiekszylo mi predkosc expienia o 1,2%]
2. Axe ringi sa o wiele tansze od sword ringow! Jako iz jestem generalnie zydem w sprawach pieniedzy, to bylo to straszne ulatwienie ;]

Gdybym wybral sworda, tez bym nie narzekal, pewnie nawet nie odczuwalbym roznicy...

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem