Ja tam już jestem przyzwyczajony do offtopa z mojego forum bo tam jeden wielki offtop i tak bardziej jedzie się na luzie... a tu dostrzegam tylko trolle i głupie tematy. Nieraz trafi się dobry ale to już przestało mieć sens. Zaglądam tu co kilka dni na pare minut, może godzinę. Ja też gdybym był modem\adminem pierwsze 2 miechy miałbym zapał, delete postów, bany, wystarczyłaby jedna wypowiedź. Ale po 2 miesiącach ''znudziło by się'' i byłaby to taka praca. Moim zdaniem trzeba wprowadzić większą dyscyplinę. Jakiś user nie poszukał i spytał się co trzeba powiedzieć do oracle albo jak sie zapala światło - jeden kilkuwyrazowy post - ban na IP bez gadania. Koniec kropka a nie. Albo ostro przestrzegać zasad albo wyluzować, jakiś noobek pyta się co wypada z rata albo chwali się że przez 1h ''przeszedł rook'' to zbluzgać go i tyle. Przez trolle itp mam coraz więcej rzeczy gdzieś. Edka który zakłada temat ''wyciagnijcie mnie z dziury plis'' mam gdzieś, mariana który chciałby żeby ktoś pomógł mu w qeście na katanę mam gdzieś. Co mnie obchodzi że newbie? Jak to forum zmienia nastawienie do ludzi.
macha swoim fiutem do taktów partytury
|