Widzicie. Gadałem sobie z Dwimem. Ochrzaniłem go za to, że tyle trolli na forum. Powiedziałem, że można by było dać test na inteligencję podczas rejestracji na forum. On natomiast dał mi link do strony z testem o "Znajmości regulaminu forum". Niesety ten projekt nie przeszedł, ponieważ na forum zostało by tylko kilka osób. Ja zdałem, jednak nie miałem maksymalnej ilości punktów. Po pierwsze w tym teście nie było wyjaśnień w samym regulaminie, co zdąrzyłem zauważyć po jego rozwiązaniu i szukaniu odpowiedzi na źle zrobione przykłady, a pzoatym kilka pytań jest źle sformuowanych. Mówię to po to, aby teraz podac przykład takiego testu na inteligencję. Były by to pytania dotyczące forum np:"założyłeś temat, który po pewnym czasie zniknął. Co wtedy robisz?" I tu kilka odpowiedzi typu:"Zakładam nowy. Wyzywam kogoś kto mi skasował temat. Odchodzę z forum. Idę do mamy i płaczę." Oczywiśćie to tylko przykłady, bo pytanie jest banalnie łatwe i służy za przykład. Więc widzicie, mało osób zostałoby na forum oraz Ci, którzy mają już tu użytkowników mogli by oddejść, ponieważ zapomnieli odpowiedzi na pytania jednak nigdy nie złamali żadnego punktu regulaminu. Praca moda i admina na serio jest trudna