Za Pacca [90-100 zł]...
Możesz poszukać używanych Razerów na Allegro...
Razer Krait kosztuje ~140 więc możesz mieć nową ale ona jest teoretycznie przeznaczona do RTSów [cokolwiek to by nie znaczyło...]. Za cene nowego Kraita możesz poszukać Diamondbacków a może i używanego Copperheada.
Za 130 możesz też znaleźć Logitecha MX-518 Gaming, wybór to czy Razer zależy od tego jak trzymasz mysz. razer jest mniejszy i lżejszy więc jeśli trzymasz mysz cała dłonia to możesz go niechcący podnosić [a tego byś pewnie nie chciał]. Jeśli Wolisz poruszać mysz tylko palcami nie opierając nadgarstka przez cały czas polecam Razera, jeśli chcesz mieć podparcie pod rękę to Logitech.
Jest jeszcze jakiś wynalazek Creative'a [Fatal1ty] ale nie miałem go w ręku więc nie mogę dużo o nim powiedzieć... W teście Komputer Świata [wiem że pismo nędzne ale testy maja pr0] wypadł dobrze.
A4Tech też coś kombinował ale chyba jakoś mu nie wychodzi... Robią jakąś dobrą mysz, ale nikt na świecie nie potrafi chyba podać nazwy tego konkretnego modelu [a jak pomylisz np. SHDg1756 z HAu2567 to dostajesz coś zupełnie innego...]
To tyle... Poszukaj testu na stronie Komputer Świata...
Btw. Obejrzyj to [400 zeta - ciekawostka -.-]
http://www.allegro.pl/item127586466_..._koronie_.html