16-09-2006, 11:39
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SpAyKeR
Po 1. Panu się chyba by słownik przydał,
Po 2. Skoro rzucasz już mięsem, to albo rzucaj nim do końca albo to ocenzuruj.
To czy jest szwedem czy br, czy polakiem to nie ma znaczenia, szwedzi i br to też są ludzie, i do nich trzeba mieć szacunek, ale najpierw ktoś musi zrobić 1 krok w dziejach Polski, bo niestety Polacy, są tacy, że nie popuszczą tylko albo walną w morde za nic albo Cie wyzwą. A Tibia jest bardzo dobrym przykładem tego.
@topic
Tak czy tak, ja swojego zdania nie zmienie, po prostu dzieciarnia i tyle, która jest napalona na taką gre i musi sie popisać przed tym co robi.
|
lol. mowisz dzieciarnia a nigdy nawet nie byles na takich wojnach wiec nie wiesz jak to jest
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hide
Niedokońca. W Tibii padniesz i odrobisz to w 2 dni, a w SoF2 nie możesz poprosić o powtórke walki o (nieoficjalne) 1 miejsce w polsce :S (szkoda ze odpadlismy  )
No, więc kto ma więcej do stracenia.. 
Tyle że mając wtedy 15 lat (2 lata temu) byłem najmłodszy w drużynie..
inni: 19,21,51,25 lat..
W tym nagraniu odzywają się głównie osoby w wieku 10-14 lat z takim śmiesznym piskliwym głosem  (moze Taifun ma z 17-19 lat).
@Poprzedni post Zembol91
"to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??"
No można grać np. z 5 godzin dziennie, ale 12 to lekka przesada. To jakaś maszyna (BOT?  ) albo warzywo siedzace przed kompem
-----------------To pisał Gesior!
|
nie wiem jak jest z SoF 2 ale czesto jak nie gram w tibie bo np exp zajety albo cos to se gram w CoD2 no i tam to sie odradzasz i dalej latasz a czy bedziesz pierwszy czy drugi to tam wiesz ;p
 21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.
You Are Dead
Ostatnio edytowany przez Ashlon - 02-01-2007 o 16:57.
|
|
|