Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2006, 12:53   #3163
FirstRiderOfTheApocalypse
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 09 2006

Domyślny

@franek i miter

jestescie zalosni.. obrazacie gammblera gowno o nim wiedzac .. ktos napisal, ze patrzac na gammblera ludzia chce sie zygac, czy cos takiego .. nie wiem jak to jest, ale ja nie raz na neigo patrzylem, i jakos nie mialem odruchow wymiotnych .. za to jak widzialem fote mitera ktory wazy conajmniej 150 kg to smiac mi sie chce. nie wiem jakim prawem miter wrzucac gammblerowi co do jego wygladu-najpierw ocen siebie, schudnij i pojdz na jakas operacje plastyczna, bo wygladasz jak 10-cio letnie dziecko, ktore rodzice karmia lopata, bo lykza mu nie wystarcza (jest za mala) i co do tego, ze gammbler "rwie laski w tibi" .. zazdroscicie mu ? no tak, na was nawet w tibia nie leca .. -.-'

a teraz juz bespposrednio do franka .. nie znam tej histori, ale jestes F R A J E R E M .. mowisz ze gammbler nie ma zycia rl ? on nie okrada rl kumpli dla kumpli z tibia .. wiec pomysl nad tym co piszesz .. i nie wiem o co ci chodzi, mowiac ze gammber non stop siedzi na tibia .. nie raz chcialem z nim pogadac w pewnej sprawie a go nie bylo, co zreszta zdaza sie dosc czesto, co jest dowodem na to, ze nie spedza calego czasu przy kompie ..i gwarantuje wam, ze nie ma on wiecej ownerow .. moze kiedys mial passy na niego Fifi, ale jak wszyscy wiedza, on juz od jakeigos czasu nie gra na azurze, wiec nie gra tez gammblerem

@wojna
DoF jeszcze cos planuje, czy juz sie poddali? nawet sie nie loguja a wanted sie wozi
FirstRiderOfTheApocalypse jest offline