Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia zone
Gdzie expic knightem bez PACCa na 25lvl ze skillami 85/85. eq: warrior helmet, leather bootsy, knight armor, scarf, plate legsy, dragon hield, bright sword? ewentualnie moge sprzedać bsa i d shielda i kupic gsa jeżeli to poprawi efekt expienia. Chciałbym aby przy expieniu nie bylo waste, wiec prosze nie mowic o guardach na tym lvlu.
|
Prosze o dalsze propozycje.
DC- 7k expa/h to troche mało, na dodatek słaby loot(czasami WH ale to tylko 1-1.5k i trudno sprzedac, a o time ringu nawet nie myśle)
Soldy w Kazo - poniżej 10k exp/h i nawet dobre lootbagi, ale myślałem, że przy skillach 85/85 stać mnie na wiecej niz 10k exp/h.
PoH - nie wiem o czym myślałeś bo gsy to raczej niezbytnio(Bija nawet po 100+ czasami, a jak wyskocza mi 2 na raz to nie wiem co będzie)
Outlaw Camp - masz na myśli podziemia? bo na powierzchni kilka hunterow i kilkanaście wild warriorow.
Ghtos Land - nie próbowałem ale raczej cieńki exp.
Myślałem o dragach, ale 1uh na draga to za dużo, a czasami 2 dragi na raz wyskakuja to z 5 uh idzie.
Myśle, że zerki były by dobrym rozwiązaniem, ale nie wiem w ktorych miejscach sa na OFie. Jak ktoś coś wie o mówić.
Czekam na dalsze propozycje.