Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91
to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??
ja gram w tibie kiedy tylko moge wiec jak ty myslisz ze jak ktos duzo gra to pojebany to nie wiem co ty tu kurwa robisz na tym forum.
wy*******aj stad grac w gry typu : Nie lubie tibi a nie.
i czytac ty sie naucz bo narazie to tu sa ludzie ktorzy umia czytac (no oprocz ciebie)
kurwa chlopie.
krytykujesz polaka. rozumiem krytykowac szweda czy br ale nie swoich ziomkow ......
to ze jest smieszne to jest bo ja sam sie usmialem
ale nie trzeba zaraz krytykowac typu: ale dzieci , ale maja glos itp.
ci co tak krytykuja to pewnie nawet nie wiedza co to znaczy miec PZa albo rzucac SOULFIRE jakby wiedzieli to wiedzieli by ze jest adrenalina w huj.
i sie kurwa ledwo oddycha ;p
|
Ehhh, nadal nie rozumiesz;] Nie chodzi mi oto ze sobie lubi koles pograc dlugo w tibie, bo kazdy robi to co lubi, chodzi mi ogolnie ze koles poprostu jest psychicznie chory w wielu momentach to jest pokazane jak mowi "gremorka uaa uaaa ujaa Gremorkaaaaaaa", przeciez to dla niego jest wszystko jakby troche sie opanowal to wszystko bylo by Ok.
A jezeli twierdzisz ze powinienem oczerniac swe lub br to tez masz cos z glowa, co mnie to obchodzi ze to polak? Mam stac przed jego domem czekac zeby dostac autograf jak wyjdzie z domu? Chyba bym sie nie doczekal bo on nie wychodzi z domu w ogole.
To jest gra wiadomo ze jest jakis poziom adrenaliny ale nie trzeba sie wydzierac i tak podniecac wiec kurwa mam prawo ocenic go po tym jak przesluchalem to bo jednak duzo to pokazuje jaki ten koles jest, ale dobra widze ze mylisz pojecia jestes pro, brales udzial w kazdej wojnie na servie i w ogole Imagram to twoj idol i chcialbys jego autograf ale kogo to teraz obchodzi