Temat: Only Hiberna
Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2006, 22:36   #1810
Blake Master
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 08 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Pegas
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 8+
Skille: 43/21
Poziom mag.: 3+
Domyślny

Co tak jakos ostatnio nudno na forum? Dawajcie jakies newsy,ss'ki ja nie mam narazie kim ale nie dlugo cos dam od siebie tego sorca mi hakneli.Aaaa...zapomialem wam powiedziec dzisiaj byly nudy wiec swoim 11 knightem postanowilem bloknac draga. Po 1h szukania shootera i sprzedawaniu loota poszedlem zakupic ihy kupilem ich 12. Potem czytalem sobie forum przez okolo 1h-1.5h poniewarz shooter robil blue dijn questa czy jakos tak shooter(Karen Nadzwyczajna-41rp padl na quescie). Gdy juz zrobila quest poszlismy na tego potworka. 1 drag byl zrulowany wiec Karen go zabila poczekalismy 5min az zrespi sie 2. Respowisko draga bylo pod thais tam w okolicy jest w miare duzo orkow. Wszedlem odekscytowany i zaczelem beiegac w kolo kamienia dragon podbiegl do mnie odrocony geba wiec sie przesunelem na ukos walnol mi chyba 50+ potem regularnie sie ihalem co jego 2-3 walniecie Karen raz dostala 120+;/ a ja przez moment mialem 7hp ;D ale ogolnie wyprawa byla dosyc fajna chociaz loot nie przypisal wypadla kasa a ja zmarnowalem 12 ihow czyli to co mialem.

Ostatnio edytowany przez Blake Master - 16-09-2006 o 23:02.
Blake Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem