Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FirstRiderOfTheApocalypse
to, ze jasmin i kiti sa lizodupami wie kazdy, kto je zna .. najpierw lizaly dupe gammblerowi chlapiac jezorami jak sie da, ale jak zobaczyly, ze dof zaczyna wygrywac, to odrazu polecialy do corsa, i przypomnialy sobie, ze w ich miescie zyje duzo dofoludkow .. i teraz liza im .. ciekawe jak sie czuja, kiedy wanted biega po azurze,a one nie maja jak lizac im dup .. 
|
Moze i liza dupy, tu moge sie zgodzic ale jezeli mowisz o nich mow ez o innych laskach, taka mais, madzia i osiama 3 dupodaje ktoree okradaja kumpli na rl zeby miec siano na tibia, dla mnie to to jest zalosne...
@Tosik
Co masz na mysli mowiac nie swoj teren? o ile wiem byles wieeelkim przyjacielem Kitiary milosc jednostronna jak to mowia, a teraz jej jedziesz, nie powiesz mi ze Ty nigdy nie lizales dupy , Pollbullowi czy Asariemu jak pzesiadywales u nnich w caffe wiec za nim cos napiszesz zastanow sie...
@ Gammbler
Miala dostac i nie dostala, jakos dziwny przypadek ze robiles na niej testa i akurat Morson tam byl, nie umiesz sie przyznac ze specjalnie to zrobiliscie? chociaaz dla mnie to bylby zal fraga, ktorego ile wiem nie miales.. koleny miesiac rs?