Skoro zadajesz takie pytania i piszesz, jak przed chwilą, to właśnie pokazałeś zdolności swojego umysłu. Wiesz, mam nawet dobry humor, więc odpiszę. Zdaję sobie sprawę z tego, że powinienem olać takie idiotyczne posty, no ale co jakiś czas trzeba wytłumaczyć pewne rzeczy pewnym ludziom...
Wiesz - bycie Moderatorem nie oznacza odpowiadanie użytkownikom na każde pytanie, ale oznacza pilnowanie porządku na forum, żeby użytkownicy czytali regulamin, żeby pisali po polsku, żeby nie spamowali, nie trollowali, nie zakładali głupich tematów, żeby zorganizować jakoś forum, zadbać o przyklejane tematy, nadzorować poradniki etc.
3/4 z nas to w ogóle nie gra w Tibię, to od tego trzeba zacząć. Ale masz rację, 1/4 pozostałych to pg i gramy 25h/dobę, a pokarm mamy podawany dożylnie. Nasze nicki w Tibii to Bubel, Enter Obvilon, Paladynka, Tajfun Tornado i inni.
Weź zastanów się trochę, dziecko. Forum nie jest od tego, żeby wypłakiwać się tutaj. Mówię: pamiętnik sobie załóż i całą stronę zapisz "O ja! Tibia nie DZIAŁA!!!!!!! Co ja teraz zrobię?". O ile na forum istnieje kilka tematów, które są niejako pójściem na kompromis, to nigdy nie będę bezczynnie patrzył, jak ludzie spamują tematami "Tibia mi nie działa, pomocy!". Czy przez taką informację pomogłeś komuś? Tożto bezsensowny spam, a my spamu nie lubimy.
A teraz idź już, przecież obiecałeś...