Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2006, 11:32   #3217
Jelon666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 09 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek Pokaż post
Jelon666 = Jasmin, tego jestem pewien
@Julita(Kiti)
Teren jak teren, tylko przypominam Zawsze mówiłaś, że nigdy nie wejdziesz już na ulicę na której mieszkam i do której zaliczałaś lokal w którym znajdowała się kiedyś Caffe czy pub panda (panda _/ ) A jak masz się umówić z Corsem to nawet mi na chatę byś się wpieprzyła, wyrzuciła mnie i moich rodziców Taka jesteś lizidupa

@Klaudia(Jasmin)
Nigdy nie lizałem nikomu dupy bo nie mam takiej potrzeby Do Caffe chodziłem tylko pod koniec jej istnienia oraz gdy Heg ją prowadził(u nas nazywany Krawcem ). Krzychu i Piciu wydawali mi się nałogowcami którzy nie umieli żyć bez Tibi. Jedyny Kan wyglądał na dość normalnego Potrafił wyjść na ćmika w czasie expa dając poexpic(wtedy Zordanem ) jakiemuś młodemu z caffe Więc nie bądź śmieszna Dopiero później gdy poznałem polliego stwierdziłem, że jest normalny i umię się rozerwać innaczej a nie tylko gdy jest w domu siadać do kompa i odpalać Tibię ! Więc milcz moja droga i zajmij się chłopakiem bo ostatnio jakiś niedopieszczony, czyżbyś go zaniedbała z powodu Corsa? Tibi? Gammblera? Kupiłabyś mu chociaż dmuchaną lale

@FirstRiderOfTheApocalypse (trudny nick )
Jesteś jedną z nielicznych osób którę to zauważyły Miter potrafił się na mnie wkurzać bo powiedziałem do Kiti~ że padne, a gdy ją już ubiłem to nie powiem co się działo Jestem za DOF ale niech Wanted narazie prowadzi i wszyscy zobaczą Jasmin~ i Kiti~ w WA haha

@Gammbler
Zgadzam się z Tobą, one zawsze szukają sponsora Sępią wszystko, wszędzie i od każdego !

@Cors~
Jeśli czytasz jeszcze te forum bądź mężczyzną a nie miękkim dydkiem jak zawsze i pogadaj ze mną na RL fraglesie, a nie uciekasz jak mnie widzisz a później mnie i moich ziomków wyśmiewasz na ventrilo.

@All
Wiem, jestem noobem ale mam wene Warka _/
@ Tosik
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna...
Jelon666 jest offline