Jelon666 = Jasmin, tego jestem pewien
@Julita(Kiti)
Teren jak teren, tylko przypominam

Zawsze mówiłaś, że nigdy nie wejdziesz już na ulicę na której mieszkam i do której zaliczałaś lokal w którym znajdowała się kiedyś Caffe czy pub panda (panda _/

) A jak masz się umówić z Corsem to nawet mi na chatę byś się wpieprzyła, wyrzuciła mnie i moich rodziców

Taka jesteś lizidupa
@Klaudia(Jasmin)
Nigdy nie lizałem nikomu dupy bo nie mam takiej potrzeby

Do Caffe chodziłem tylko pod koniec jej istnienia oraz gdy Heg ją prowadził(u nas nazywany Krawcem

). Krzychu i Piciu wydawali mi się nałogowcami którzy nie umieli żyć bez Tibi. Jedyny Kan wyglądał na dość normalnego

Potrafił wyjść na ćmika w czasie expa dając poexpic(wtedy Zordanem

) jakiemuś młodemu z caffe

Więc nie bądź śmieszna

Dopiero później gdy poznałem polliego stwierdziłem, że jest normalny i umię się rozerwać innaczej a nie tylko gdy jest w domu siadać do kompa i odpalać Tibię ! Więc milcz moja droga i zajmij się chłopakiem bo ostatnio jakiś niedopieszczony, czyżbyś go zaniedbała z powodu Corsa? Tibi? Gammblera? Kupiłabyś mu chociaż dmuchaną lale
@FirstRiderOfTheApocalypse (trudny nick

)
Jesteś jedną z nielicznych osób którę to zauważyły

Miter potrafił się na mnie wkurzać bo powiedziałem do Kiti~ że padne, a gdy ją już ubiłem to nie powiem co się działo

Jestem za DOF ale niech Wanted narazie prowadzi i wszyscy zobaczą Jasmin~ i Kiti~ w WA

haha
@Gammbler
Zgadzam się z Tobą, one zawsze szukają sponsora

Sępią wszystko, wszędzie i od każdego !
@Cors~
Jeśli czytasz jeszcze te forum bądź mężczyzną a nie miękkim dydkiem jak zawsze i pogadaj ze mną na RL fraglesie, a nie uciekasz jak mnie widzisz a później mnie i moich ziomków wyśmiewasz na ventrilo.
@All
Wiem, jestem noobem ale mam wene

Warka _/