Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2006, 13:42   #2256
odfssdofisdfhchs
Guest

Domyślny Elo

Co do Robertto to wydaje mi się że on już nie gra w Tibie Grał kiedyś (jakieś 3 miechy temu zanim Drahonio nie przeszedł na Candie). Teraz tylko czesem widuje go w Carlin jak sobie stoi w dp .
Zmieńmy temat xD
Otóż wydaje mi się, że na silverze wybuchnie (jeśli już niewybuchła)wojna pomiędzy Shining Force a Feel The Power. SF jest huntowane przez FTP. Duffzenho padł wczoraj tracąc 156lvl i Newstrayk(98) a dzis padł Ransoex (116lvl). Parę dni temu padła tez Shaakka i Xelius Wunna. Tego samego dznia co Xelius~ padl Jirizcek(97) a jeszcze wczesniej Khonsu Osiris (85), trzy dni temu padł Emage na 71lvlu, tydzien temu Magnus Verus (116). Pipao Silverheart padł już 2 razy. Huntowania końca nie widać SF postanowiła się wzmocnić i dała invite Aikauzenho (ciekawe czy przyjmie czy sie boi ;P ), Aztecwarrior (tu ma ciekawą sytuację ale o tym puźniej), Clypton, Duendeluco i Shey-Long. kolejno lvl 157 [nie huntowany (jeszcze?)], lvl85, lvl48 niby niski ale to jest Sorcererka i zawsze z SD może trochę namieszać =], lvl95 i lvl102. Ciekawi mnie cz Xisdezenho (120)/Piri maximus verus (92) też zaliczy deda . Teraz napiszmy troszkę o Feel The Power
Zacznę od tego, że Actyve (121) też padł zabity przez członkow FTP a nie należy do SF (jeszcze nie?) Czyżby FTP zabijało wszystkich h-lev? Czy Carpathiaa też ma się spodziewać hunta tego niewiem ;P. Powody nagłych dedów h-lvli są mi nieznane :/.
FTP dała invite Lynxzenho (73), Sapi Lizu(70) (która jest zbanowana) i uwaga... Aztecwarrior. Tak, tak dostał też zaproszenie od SF Ciekawe którą gildie wybierze... a może odrzuci obydwie propozycje i będzie miał święty spokój?. Z FTP deda zaliczył Drunzenho (106) zabity przez Xisdezenho (120) który jeszcze nie mial deda (może się go spodziewać ^^), Jucizenha (83),Jymmi Uaga zaliczył już kilka dedów aktualnie ma 78lvl kiedyś miał 89, Xokitu (59), Tinkzenho (58), Tathzenho(56), Nikaron (51)- doznal tego zaszczytu padnięcia przez Voice leadera SF padło jeszcze kilku ale nie chce mi się pisać . Jak widać straty są spore tylko tyle, że w SF padają dowódcy a w FDP szeregowcy . Teraz może Druid da First wypowie się na ten temat. Pytanie do da First'a co tu sie ***** dzieje?