Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2006, 14:18   #398
Jarus
Guest

Domyślny Furora

Ja osobiście zapraszam nowych graczy na Furore opisze ją tak:

-jakie narodowosci najczesciej wystepuja,- Głównie z Europy
-ile jest polakow,- Bardzo dużo, do kogo byś nie zagadał to Polak choć też są Niemcy i Hiszpanie
-jakie sa orientacyjne ceny,- można już po wyjściu z Rookgardu kupić plate legsy za 200 gp, plate armor za 400gp, a lepsze przedmioty: noble armor 3k, knight armor 5k, crown armor 9-1k, (w cenach legów nie jestem zbyt obczajony bo z kumplem zdobyliśmy knight legi i na razie nie zmieniam ) war hammer 1k, serpent sword 600gp, spike sword 500gp, fire sword 6k, bright sword jak sie poszczęści to 25k, war hammer 1k, bohy- około 30k (mi sprzedał pacjent Bohy za 10k nie jestem pewnien czy miał równo pod sufitem, ale sie ciesze ) więcej nie jestem pewnien więc nie pisze
-czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije,- jest miła, a jak ktoś sie wybije to mu bardziej gratulują niż gnębią
-jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej,- tu w miastach PK nie działają, w miastach to PK są ubijani, bywają PK w expowiskach dla średnich i niskich leveli np. Ghostland przy Carlin, Troll Mountains przy Thais, Elf Fortest (ale tam niezbyt często) przy Venore
-czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi,- z tym to czasami w wieczornych godzinach jest problem (18-22) ale da sie żyć nawet wtedy
-jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie,- rook jest 'świetny' na Furorze , jak ktoś przykatuje to przejdzie rook w 3 godziny a nawet mniej z PACC'em
-jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata,- Hmm.... gram tutaj, na Furorze i nie jest źle, polecam ten świat dla nowych graczy.
  Odpowiedz z Cytatem