Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2006, 19:56   #9
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dukos Pokaż post
i widzisz sova, czepiales sie innych ludzi a teraz sam pokazales jaki z ciebie noob... wychodzac z tego mino tower na gorze byl guard i chyba 2 zwykle minosy, ty zamiast uciekac chodziles na poczatku up/down i traciles resztke many/hp. w koncu wybrales kilka guardow i archerow na dole zamiast po prostu gora uciec. w sytuacjach skrajnie niebezpiecznych sie mysli a nie panikuje, jednak widze ze tobie to za dobrze nie wychodzi. co do drugiego filmu... zwiedzanie ghostlandu i tombow na daramie to chyba cos malo interesujacego (cichy sie czyms takim zajmuje i ty go w tym nie pobijesz ), a vamp hunt a zabicie 1 czy 2 vampow to roznica. zal.pl

sie nudzicie to sciagajcie. ja wiedzialem ze to szkoda czasu ale w koncu chcialem miec tez cos do zarzucenia autorowi filmow za to ze ciagle sie w innych tematach ludzi czepia ...

ty sowa sobie teraz gadaj co chcesz, ja juz tu nie wchodze... cu
No widzisz posteppięłm jak noob ale nie kłuce się jak inni Ty dałeś swoj komentarz wiec jest git. Ja też będę dawał innym komentarze co sądze ;]. A po za tym Dzieki kolesiowi uswiadomiłem sobie, że trzeba miec wyjebane na wszystko.

Pi$#%%&^^& PiS I RYDZYKA !!!!!!!!!!1
Pozdrawiam 666
Sowa.

EDITEDDSDASDASD : Ja się nie wstydze swoich porażek : )

Ostatnio edytowany przez Sowa - 17-09-2006 o 19:58.
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem