Temat: Dla kozakow
Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2004, 02:14   #43
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny hyh

praktycznie codziennie mi sie sie zdazało jak jeszcze gralem Swiadczy o tym moja liczba Deadów

Ale za największy mój wyczyn uważam wyprawę z moją gildią do Fire Elementali na foldzie... Było nas dość dużo, ale lvle od 15 do 30(taki mial bloker) ja mialem wtedy 26lvl... slabiutkie skille... bo bylem po kilku deadach i skilli nie nadrobilem Ale wiekszosc ludzi mialo ponizej 20 lvl tylko ja i bloker mielismy powyzej No to idziemy...
Pierwszy FE... bloker zwiał na tyły z red hp po 2 ciosach od FE, sorce wala z SD druidzi mnie uhają... zblokowałem... padł Padło przy tym chyba 3/4 uczestników wyprawy no ale co to dla nas idziemy dalej...
zabilismy kolejnego... Część pozostałych zwiała, ja blokowałem resp zeby ci ktorzy padli mogli wziąć eq swoj... patrze a tu jeden koleś ucieka przed fe z red hp... padł... FE mnie atakuje... no to uciekam spotkałem po drodze sorca(chyba) i jakims cudem FE przezucil sie na niego sorc go ubil i zwial, a ja zostalem z 2 hp na dole i sie dre na guild chanell zeby mnie uratowac przyszli... po pol godzinie przyszedl druid mnie uhnac No ale przezylem

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline