Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Ja plote glupoty czy jestem zle poinformowany?? 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
Otóż kochany Bergerku zapomniałam o tobie! Wybaczysz mi? Nie pleciesz glupot ani nie jestes niepoinformowany. Ale pewien typek mayanato gra mi coraz mocniej na nerwach. Wiesz skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jestes jak sam to ujales "debilem" to moge cie poprosic zebys sie nie udzielal. Sek w tym ze "debil" tego nie zrozumie i trzeba go porzadnie opierdolic zeby zaczail. A ty skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jest "debilem" jak sam to ujales no to zaslugujesz takim razie an opiernicz.
|
Gdzie napisalem ze jestem debilem? Wiesz co to nadinterpretacja?...
A co do czytania ze zrozumieniem to jest tak tylko wg Adolfusa~ ,i chyba sam sobie zaprzeczasz piszac ,ze nie plote glupot a pozniej ,ze ze wzgledu na to iz jestem "debilem" radzilbys bym sie nie udzielal. paradox czy niesluszny opiernicz?

moze posty z main charow? ja sie nie ukrywam;p
Btw nie uwazacie ze wypowiadac sie tutaj o stanie wojennym powinni ci co uczestnicza w war wiedza co sie dzieje w gildiach i sa w war aktywni all the time?(smiem twierdzic ze wiem wszytsko). bo ja tak, dzieki temu unikniemy wielu postow ktore sa zwyklymi domyslami nie majacymi odzwierciedlenia w prawdzie i poczynaniach naszych dzielnych loonley tunesów z wytworni WB

.