Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
No sorry ale taka prawda ze musial ktos siedziec caly dzien/noc zeby tyle zrobic.. a watpie zeby ktos "Normalny" byl w stanie tyle wysiedziec expiac!
Ja mam zycie i to wlasnie widac w moich statystykach
Jakby cie moje problemy nie obchodzily to bys nie odpisal
Jak to nie wiem jak zyje?- Chlopaczyna zyje jak warzywko czasem go pieski podleja 
P.s. doskonale wiadomo ze nie gra ta postacia 1 czlowiek wiec po co wciaz sie wypieracie...
Ja moge powiedziec dla calego forum ze tez kupilem 2bp, ale uhs a nie sd i sie z tego powodu ciesze.. szkoda ze zmarnowalem 15bp w ciagu tygodnia 
|
Ale koleś Ty jestes naprawde prymitywny (Ale czego sie dziwic)
Ad 1 . Skoro okreslasz kogoś życie po statystykach w tibi no to jesteś niezwykle mądrą osoba (Gz dla Ciebie)(sam pewnie masz życie wyglądające jak loot z rata

Ad.2 Hummmm skoro już o problemach nie poruszyłem twoich problemów ,chyba że są tak wielkie że dotyczą nawet mojego posta (hahaha)
Ad 3. Niby skąd wiesz jak żyje. Rozmawiałeś z nim kiedyś na ten temat? Popytaj sie ludzi którzy z nim rozmawiali (ale Ty jestes taki głupi że nie potrafisz i tylko krytykujesz) Albo inna opcja wpadnij do niego na browara. (hahhaah lepiej nie bo sie popłaczesz

)
Pozdro dla Ciebie człowieku który masz super żeycie bo masz słabe statsy na tibi hhahahahaha