Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2006, 19:52   #1
Pawelan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2005

Pawelan ma numer GG 3662519
Domyślny Jakaś gra online :P

Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś prostą grę online działającą w oknie. Nie chodzi mi o coś w stylu WoWa Knight Onlinea czy czegoś takiego tylko czegoś pokroju Beasts. O takie proste gierki jak np. te z newgrounds tylko żeby dało się mieć swoje konto i zapisywać jakoś swoje postępy. Chodzi mi o grę którą mógłbym się zająć podczas skilowania. Nie chce żeby zastąpiła mi Tibie tylko żebym miał co robić jak mi sie nudzi. Mam nadzieje że wyraziłem się jasno Za odpowiedzi dziękuje.

Edit: Ahh zapomniałbym. CHodziło mi o jakąś gre z własnym klientem a ie przez przeglądarke ale te drugie (jeśli naprawde niezłe) też mogą być. Nie lubie gier przez przeglądarke w których energie nalicza sie co ileśtam (bo jak skiluje to nie moge sobie bezmyślnie postukać w klawisze przez 1h - najwyżej pare min) ani takich w których im więcej siedzisz tym lepiej (street of race , omg zapomnialem drugiego tytułu xD - taka gra z gangsterami )

Ostatnio edytowany przez Pawelan - 18-09-2006 o 20:00.
Pawelan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.