<Bezczelny up

>
Wybaczcie mi tą przerwę, ale tak się złożyło - najpierw troche roboty i wyjazdów, potem wyskoczył rok szkolny.
Ale chciałbym was pocieszyć - najnowszy odcinek wyjdzie na 99% w środę ^^
To pierwsza wiadomość jaką chciałbym przekazać.
Druga jest taka, że przerwa była też tym spowodowana, ze na obeecny odcinek nie mam zbytnio weny graficznej (dlatego jeden z efektów będzie komplwetnie kiczowaty - trudno mam tła, później jak mnie natchnie to go najwyzej zmienię

)
Trzecia - na podstawie tego fake story zacząłem pisać opko - byłbym wdzięczny za komentarze
Tutaj daje link do opka
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=95206
Czwarta wiadomość którą chciałbym ogłosić będzie taka, że (niektórzy wiedzą) Cykl nieuchronnie zbliża się do końca - najprawdopodobniej wiecej jak 10 odcinków już nie będzie
Piąta wiadomość - cały świat nie zniknie po cyklu, tak jak ja nie ksończe na tym fake story.
Następna historia będzie działa w tym samym świecie - ale nie zdradze wam nic dokłądniej
powiem tylko że są 3 możliwości
a) przed wydarzniemai z cyklu (może nawet o jego uształtowaniu)
b) kolejne podejście do zniszczenia cyklu (czyli bardziej taki remake tylko porządniej zrobiony oraz ~2*bardziej rozwinięty z większą dawką akcji i pewnymi sytuacjami zmienionymi)
c) wydarzenia po cyklu (jeżeli cykl zostanie zniszczony - a tego jeszcze sam nie jestem pewien. To będzie zależało od tego które zakończenie mi się na końcu bardziej spodoba

No i ostatnia - szósta i dość ważna wiadomość
Za bodajże 3 odcinki (ten co wyjdzie w srode będzie miał nr. 1) będziecie mogli doświadczyć najwspanialszej bitwy (o ile mi wyjdzie oczywiście

) jaka kiedykolwiek była w fake na tym forum. Niestety będzie się to wiązało z drobnym opóźnieniem terminu wydania 3 części, ale jak uda mi się coś zrobić to stworze coś tak dopieszczonego że nie pogadacie
No, ale na wsyzstko przyjdzie czas.
Na razie proponuje pokomentować trochę ten temacik - im wiećej komentarzy tym większy zapał do pracy - nawet nie wiecie jakiego to potrafi dać kopa. A kop mi się w tej sytuacji najbardziej przyda, bo ostanito mam troche lenia