Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
Na pvp sie malo skilluje z prostego powodu - w kazdej chwili moze przyjsc sorc i skille sobie w dupe wkladasz a i tak na podloge padasz. (ale rym ^^)
Dokładnie- sorc wpada z choćby głupimi hmm to knight nie ma szans bo jest szybszy(chodzi mi o sorca z choćby o 5 lvl wyższym
Tylko idiota bedzie walil 500h przy kompie zeby zrobi 80 na serwie pvp. (skoro i tak wiadomo ze pk go moze latwo za*ebac -.-)
|
Dokładnie- sorc wpada z choćby głupimi hmm to knight nie ma szans bo jest szybszy(chodzi mi o sorca z choćby o 5 lvl wyższym
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199
Ta,nadal elementalis.JE**E dziw*i bez szkół.Graja po 3 ownerow,jada na bocie równo i poznije do polakow sie pultaja o nic.Jesli chcesz grac na lucerze to lepszym wyjsciem byloby pojscie do piekła w rl,lucera to przegrany serwer z lagami,na filmie nie widac jakie mam lagi ale jak krecilem ten film to byly nieludzkie lagi
|
OMG-.- weź wracaj do szkoły rasisto -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199
euhseuhushesu powiedz mi jak ja mam zrobic "fake movie" na tibicam??usheuhsuhehsuh me da hacker amigo PQP.
Fake movie- ots real map 
10 latek czyli nadal twierdzisz ze to sharing acc gz.br
Nie wlaśnie że niee...to ty sie podniecasz swoimi POWER AKI skills i eq.btw 5mlvl to ja mialem na 29lvl a ty widze ze na 40lvl masz go dopiero ledwie wbitego.
Pamietam jak jeszcze grales tym noobem zenia nimfomanka.Pisales do mnie i lizałeś dupe "wow jaki lvl" dlatego cie zignorowalem.
|
Ja 5 magic wbiłem na 10 lvl więc się zbytnio nie ciesz. Nie jesteś pr0
Aff dobrze zrobiłeś, ale teraz to wywlekasz i zachowujesz siętak jak on(wyzywanie się itp.)
Filmik niezły ^^