Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2006, 12:11   #1
Boom
Użytkownik forum

Boom's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Boom
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Phoenix Sqad
Świat: Guardia
Poziom: 27
Żarówka Urlop dla PACCów w Tibii

Witam wszystkich zainteresowanych, którymi powinni być gracze posiadający Premium Account lub osoby, które zamierzą taką opcję zakupić.

Gdy mamy np. dużo nauki lub musimy gdzieś wyjechać i nie chcemy aby przywilej bycia "Premium User" przemijał nam bez logowania do gry...

...wpadłem na pomysł, który mogą urzeczywistnić informatycy/twórcy Tibii.
Tym pomysłem jest wprowadzenie dla graczy płatnych opcji umożliwiającej przejście na "URLOP" polegający na zatrzymaniu jakże szybko upływającego PACCa.

Np. Takowy "URLOP" mógłby trwać minimalnie tydzień, a w przypadku wcześniejszej reaktywacji PACCa taki delikwent winien dostać Bana.

W czasie "URLOPU" gracz powinien być na tych samych przywilejach co zwykły gracz, czyli:
- nie może podróżować statkiem,
- nie może expić na terenach PACCowskich (Ankrahmun, Darashia, Edron),
- nie może mieć promocji: "Master", "Elite", "Royal" lub "Elder",
- i wiele, wiele innych...

Oczywiście nasuwa się wiele wątpliwości typu:
"Co będzie z moim domkiem mieszczącym się w Ankrahmun?"
"Czy cały czas przez okres "URLOPU" będę mógł nosić PACCowskie outfity?"

Jest wiele innych pytań, problemów i wątpliwości, ale rozwiązanie ich nie należy już do Nas - GRACZY... PŁATNYCH GRACZY...

Sądzę, że wprowadzenie takiego "URLOPU" jest rzeczywistym pomysłem i chciałbym żeby wszyscy ludzie popierający ten pomysł wpisywali się w tym temacie... kto wie?
...Może CIPy cię tym zainteresują?
Boom jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.