Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2006, 14:01   #8
5000mHz
Zbanowany

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 117
Skille: 104/86
Poziom mag.: 21
Domyślny

To sie usmialem czytajac ten temat. Wszystko co napisal autor tego tematu, to bzdury i brednie wyssane z palca. Polacy NIGDY nie mieli nic do powiedzenia na nepterze. Vaviec rowniez sie myli piszac, iz edoc'sile wygrali cokolwiek - ataki przed save i zabijanie grupa 8-10 osob ludzi 50lv, nie mozna w zaden sposob nazwac wojna. LND wygralo cokolwiek? hahaha... wszyscy albo wieksza czesc tej gildii byla retired i mogla walczyc, bo nie miala nic do stracenia - mimo tego nadal nie wiem czy zabili kogokolwiek ze "znaczacych" osob. Teraz czas na nasze kochane h lv polacki czyli edor nius (ktory nie przyznaje sie, ze jest polakiem), darius-gladiator (kiedys chcialem, zeby pomogl mi w pkowaniu w tej ich "niby" wojnie, to zaczol sie wykrecac jakimis glodnymi kawalkami, ze juz za duzo zabil itp.), mistic force (nasz kochany shoter, jakos nigdy go w aukcji nie widzialem, a wiekszosc lizodupow w nim pokladala takie nadzieje z tym jego nedznym ue. O ile sie nie myle padl raz od kogos i odrazu retired), royal-evil (10 razy konczyl z neptera, 10 razy wypowiadal wojne br, a jedyna jego ofiara byl jakis druid 50 - + lv w dodatku pkujac ze mna).
Jeszcze kilka slow do tego kretyna tzn. autora tematu: Nie masz pojecia o serverze to nie wypowiadaj sie! Jakis br zabil ci trola, postraszyl cie huntem, a ty odrazu wymyslasz jakas fikcyjna wojne? Polacy ZAWSZE dostawali po dupie i to sie nie zmieni, bo wiekszosc naszych kochanych rodakow poprostu boi sie o swojego pieknego i swietego chara z 20lv .
Jak sam napisales duzo polakow jest w dp nawet 40lv+. 40lv, ktory bili z pol roku, a dlaczego w dp? bo sie boja wysciubic nosa poza ich ukochany budynek. Jak myslisz, ze jestem noobem i gowno wiem o nepterze, wystarczy sprawdzic moj nick .

Hythe~
5000mHz jest offline   Odpowiedz z Cytatem