Zgadzam się z Szyder'cą...Najważniejsza jest Lojalność i honor...braterstwo...To jest miłe gdy człowiek czuje że ma wsparcie w innych.Nie ważne ile razy sie padło na wojnie...ludzie patrzą inaczej na człowieka który biegnie pomóc kumplom i pada z 10 razy niż na takiego który siedzi cały czas w Pz i boi sie o swoje lvle..Najwazniejszy jest honor.Btw Najwazniejsza jest dobra zabawa bo tibia to tylko gra i na chleb nią nie zarobi grając w nią..ja sam gram w tibie dlatego aby zapomnieć o problemach i sie troche odstresować to nie znaczy że zapominam o obowiązkach codziennych.Denerwują mnie tutaj wypowiedzi niektórych dzieci którzy wogóle nie mają pojecia o wojnach i prawdiwym braterstwie w wypowiadają się jakby byli najlepsi w tej grze

....Ja sobie obiecałem ze nieważne który bedę miał lvl zawsze postaram sie pomóc nawet 10 czy 30 lvlowi dając mu coś za free lub pomóc w Quescie...Ludzie nie zapominajmy o tym że kiedyś każdy z nas nie wiedzial o co dokładnie biega w tibii ...i każdy z nas miał low lvl...widzę że niektórym ludziom gdy zdobedą wysoki poziom odbija im i mają sie za niewiadomo kogo

To wsyztsko co mam do powiedzenia.Pozdrawiam wszytskich ludzi grających w tibie a w szczególności na askarze którym ta gra za bardzo nie zryła jeszcze psychy
p.s.Pamietajcie Jedno :Honor Braterstwo Lojalność..O To Warto walczyć