wczoraj gdzy sobie spokojnie expilem chcialem nacisnac na okne battle na mino guarda, a tu nagle jakis noob se wlazl i na niego kliknole(przypadkiem)
a on muwi zebym se poszedl to nic mi nikt nie zrobi(wpozo ziomal),
niestety po 5 minutach czekania w krzakach ani czacha ani mieczyki nie zniknely8/ pewnie stalem przy jakims respawnie kturego nie widzialem, a tu nagle noobek na 10 lvlu sie zuca na mnie (z latwością mugl bym go zabić ale nie jestem pk) wiec se mysle ze spoo powiem zeby se poszedl
muwie miss click a on na to 'oki' i bije mnie dalej i wżeszczy 'HELP PK HELP' nie wiem czemu ale bieglem do miasta (debil ze mnie co moglem go zabic i po sprawie) a tu całe miasto za mna na szczescie znaleźli sie jacyś high lvl ktuży prubowali mi pomuc, ludzie przestali mnie bic, high lvl pytaja sie 'miss click' a ja na to'yes' aż tu nagle wypada ten n00b ktury zaczol mnie wtedy bić i muwi' he is pk, he tried to kill me' i tak powtazal i jeden z high lvl chyba mu uwiezyl bo zobaczylem tylko napis 'you are dead'
popieram pomysł z anty missklikiem
qrczaq (staram sie nie przeklinać) ale sie napsalem prosze chociaż + do reputacji na pocieszenie