Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2006, 17:49   #46
rananel
Użytkownik forum

rananel's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Carlin

Imię: Brak
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: >1
Skille: <90
Domyślny

Już wiele razy to pisałem, ale...

Będąc na desercie wyniosłem 2 Bp kluczy^^ połowe nie wiem do czego, wszystkie znalezione w skrzynkach. Zajeło mi to kilka godzin. Znalazłem też sporo książek...no cóż, mam obecnie największą biblioteke książkową na Aldorze^^ o ile dobrze się orientuje.

Jeśli chodzi o język beho to nigdy nie odkryjemy co on znaczy póki nie znajdziemy jakiegoś klucza. Próbowałem posortować książki w kody dwójkowe, trójkowe, piątkowe a nawet siódemkowe ale nic z tego...
Ciekawą sprawą jest, że w każdej książce liczba cyfr jest liczbą pierwszą. Niech jakiś student kryptografii się tym zajmie...

Co do questu na UE...no cóż...próbowałem z kumplem go zrobić (knight walący z UE <laol>) szukaliśmy na pohu ale tak jak knightmare powiedział...POH jest dopiero w 50% odkryty. Sam domek necro jest naprawdę ciekawy bo odesłał nas do ... Dark Cathedral^^ (w jednej książce było opisane że wszystkie skarby zabrał ten NPC-kobieta z DC).

Ciekawią mnie jeszcze MOTLSy ale tam nie będę się narazie zapuszczał...po pewnym ciężkim quescie mam dość...

Ciekawi mnie jeszcze kilka rzeczy - Demon Legsy na którymś z nowszych światów, Golden Helmet występujący naprawdę często jak na taki rare, Golden Bootsy na innym świecie niż Antica i zmiana grafiki Warlord Sworda (Chociaż wale z axe taki mieczyk by mi się przydał^^). Co do DSL na 100% nie ma ich w grze. Są poprostu za dobre.

Aha i jeszcze coś...
Skąd u licha Eternal ma Horned Helmet?

BTW
Z takich ciekawszych rzeczy co mi wypadły:
A) 4 grzybki z dwarfa
Dwarven ring z dwarfa sold...
C) Brass Armor z minotaura (tak, wypada...mi raz na ok. milion expa na minosach)

Ostatnio edytowany przez rananel - 19-09-2006 o 17:51.
rananel jest offline   Odpowiedz z Cytatem