Może sposobem byłoby totalne zniszczenie kraju..AIDS, bieda, kurz itp...skoro w Afryce to dziala :/ Nie no nie mówię poważnie ale coś w tym jest skoro kraje Afrykańskie z powodzeniem grają w największych światowych imprezach i rodzą piłkarzy pokroju Zidane'a, Vieiry, Eto'o czy Drogby..Najciekawszym przykładem może być Brazylia..niewątpliwie największa piłkarska nacja wszechczasów, mimo, że panuje tam potworna bieda to jednak każdy piłkarz gra bo to sprawia mu niespotykaną radość a nie pieniądze jak to jest w naszej lidze :/
@down
każdy ma marzenia

ale to nie zależy tylko od PZPN a raczej w większej mierze od naszego rządu. Dopóki niebędzie sal gimnastycznych z prawdziwego zdarzenia, prawdziwych lekcji wf-u (precz z nauczycielami typu 'macie piłke idźcie grać ja se gazete poczytam'!), szkółek piłkarskich i przede wszystkim ludzi, którym na czymś zależy to czarno to widzę :/
i jak ich nie kochać?
*2 rady od teletoobis'ia:
1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie
2.TULIMY!
Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/
Cytuj:
Bana nie ma a jednak jest a mimo to pisze :/ wtf?
|