Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2006, 19:40   #64
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caer Pokaż post
A może mi powiesz, że jest mocna?

Nie. Po prostu wydaje mi się, że nie ważne z kim byśmy robili interesy, robili by z nas idiotów. Bo nikt nie przejmuje się "głupimi polaczkami".

Co nie zmienia faktu, że Amerykańce mają nas głęboko gdzieś... ale zdaje mi się, że nie tylko oni
To trzeba się do cholery postawić! Nie tylko USA czy francja ma prawo stawiać jakieś ultimatum! Amerykanie chcą naszego wojska? To my chcemy Wizy! Prosty handel wymienny znany od epoki kamienia łupanego...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
Nie porownuj Hiszpani do Polski

Wiesz kiedys ogladalem taki reportaz w ktorym pokazali ze polska pod wgzledem niebezpieczenstwa ataku terrorystycznego jest na 4 miejscu...

Najwazniejsze

Przeczytaj ptk.2
A to dlaczego mam nie porównywać? Polska gorszy kraj?! Z takim podejściem to ja już się nie dziwię dlaczego my tak liżemy du..ę USA! Faktycznie, romek miał genialny pomysł z wychowaniem patriotycznym...

Co z tego, że USA jest najważniejsze na arenie, polska też na niej jest i swoje warunki przedstawić może... mam rację?

I co ma pkt 2 do mojej odpowiedzi?! Są lepsze sposoby na bezrobocie niż wysyłać ludzi na front...
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem